Wij maken gebruik van cookies

De website van Kachels Valcke maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

Pelletkachels

Pelletkachels

De brandstof houtpellets bestaat uit zuiver afvalhout dat onder druk geperst wordt tot cylindrische houtkorrels. De pelets bevatten geen chemisch bindmiddel en hebben een vochtigheidsgraad van minder dan 10 %. Pellets zijn CO2-neutraal en hernieuwbaar en zijn ongeveer 30% goedkoper dan fossiele brandstoffen.

De pelletkachels worden elektronisch gestuurd, zodat er een optimale aanvoer is van pellets en verbrandingslucht. Door het ontwerp van de pelletkachel moeten de rookgassen een lange weg afleggen voor ze in de schouw verdwijnen en heeft de verbrandingskamer een zeer hoge teperatuur. Hierdoor hebben pelletkachels een zeer groot rendement , laag brandstofverbruik enminder emisiies dan een gewone houtkachel.

Het bedienings- en gebruiksgemak van de pelletkachels, en de automatische regelingen bieden een hoog comfort.

Het gamma van Palazzetti die we aanbieden beantwoordt aan de diverse wensen. Palazzetti ontweikkelde vijf systemen, met ventilatie, kanaliseerbaar , luchtdicht, stil en ruimtebesparend. Ook wat afwerking en design bereft, haalde ons merk als verschillende prijzen binnen.

Ook nieuw in ons gamma, bieden wij de pelletkachels red aan die voor een lage prijs toch een goede kwaliteit levert.