Wij maken gebruik van cookies

De website van Kachels Valcke maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

Wij staan voor gerenommeerde merken met advies op maat

Historiek

Historiek

Kachels Valcke startte in begin jaren vijftig in de Spanjestraat. De tijd van de Leuvense kachel en hun gezellige buizewarmte. Toen de stielman de kachel maakte van de eerste tot de laatste bout. Wat met stukwerk was gestart, zou bij Valcke groeien naar de verkoop van moderne seriefabricage-kachels onder de hoede van enkele bekende kwaliteitsmerken en dit in de verschillende brandstoffen. 

In 1955 toen het atelier in de Spanjestraat te klein werd, trokken we naar de Zuidstraat. Onze eerste winkel "M.VALCKE STOVENFABRIEK" ging van start. 

In 1991 is de derde generatie verhuist naar de rand van de stad. Vlottere bereikbaarheid en een commercieel gebouw vonden we aan de Meensesteenweg 200.

In 2012 hebben we de winkel vernieuwd en aangepast aan de nieuwe trends en normen in de kachelbranche.

 

Troeven

Troeven

Kachels Valcke heeft een jarenlange ervaring. Dit zorgde ervoor, dat onze naam synoniem werd van vertrouwen in onze diensten. Zowel plaatsing, onderhoud en herstelling van onze kachels.Wij werken met een klein team. Hierdoor zijn we heel flexibel en hebben  we een goede band de klant.

We bieden U hoogwaardige kachels die aan de hoogste rendements- en kwaliteitseisen voldoen. We deden dan ook een selectieve keuze in de betere merken op de markt! We hebben kachels en haarden op de verschillende brandstoffen. Zowel Hout-, Kolen,-, Pellets-, Mazout-, als Gaskachels.

 We bezitten het kwaliteitslabel "Cerga-professionele gasinstallateur".

 

 

Visie

Visie

Kachels Valcke wil zich blijven specialiseren in zijn branche. Alsook de nieuwste trends volgen op de markt zoals bijvoorbeeld de huidige boost in de pelletkachels en hout- en gaskachels met gesloten verbranding.

We ijveren steeds voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding, en bieden kachels aan voor ieders budget.

De Belgische of Europese wetgevingen en normen volgen we op de voet i v m het installeren van de kachels,de leidingen , de rookgasafvoer, alsook onderhoud en kwaliteit van de kachels.