Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Kolenkachels

Kolenkachels

Kolen kennen als brandstof al een lange traditie en efficiëntie. De stralingswarmte waarvan we lang en probleemloos kunnen genieten.  De huidige kolenkachels brengen de warme zachtheid van een kolenverwarming, een zuinig energieverbruik en een technologische vernieuwing harmonieus samen.

De nieuwe kolenkachels zijn vervaardigd uit gietijzer en getuigen van een tijdloze elegantie, een gebruiksvriendelijkheid en veiligheid.De kolenkachels laten zich dan ook makkelijk integreren in elk soort interieur.

De kachels hebben een groot laadvermogen, een gemakkelijke toegang tot de regelbare kolentrechter voor een geleidelijke en optimale verbranding van de diverse afmetingen van kolen. Een thermostatisch controlesysteem verzekert een aangename temperatuur en een brandduur tot 24 uren, zonder bijladen.

Ook op vlak van onderhoud werd aan het comfort gedacht. De toegangsluiken tot de recuperator zijn gemakkelijk te bereiken.  Voor het branden van houtblokken kan de vultrechter via de laadklep uitgenomen worden. De nieuwste kachels hebben dan ook een proper-glas-systeem.