Wij maken gebruik van cookies

De website van Kachels Valcke maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

Gaskachels en -haarden

Gaskachels en -haarden

Gas is een zeer schone brandstof. De verbranding van gas veroorzaakt bijvoorbeeld geen fijnstof, ook komt er geen roet en teer vrij en blijft uw afvoerkanaal en toestel vrijwel schoon. Bij een gastoestel kunt u de gewenste temperatuur gamakkelijk regelen. Dit kan zowel met een manuele bediening of soms met een afstandsbediening.

De gastoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen ;

Gasradiatoren , met een uiterst neutrale vormgeving zonder vuurzichtbaarheid, verkrijgbaar met open verbranding (schoorsteenaansluiting) of met gesloten verbranding (muuraansluiting)

Gaskachels , met een rustieke-  strakke- of designvormgeving , vrijstaand als hangend.  Verkrijgbaar in schoorsteenaansluiting (open verbranding) of gesloten verbranding. De kachels met open verbranding worden aangesloten op een schoorsteen en nemen de lucht uit de ruimte. Er dient een luchttoevoeropening te worden voorzien. Kachels met gesloten verbranding zijn hermetisch gesloten ten opzichte van de ruimte en halen hun lucht rechtstreeks van buiten via een dubbelwandige koker. Deze concentrische buizen kunnen zowel horizontaal door de buitenmuur als verticaal door het dak worden geplaatst.

Gas Inzethaarden , bestaan ook in de twee systemen, open of gesloten . En bestaan ook met convectie ventilator als met natuurlijke convectie. Hierbij bestaat een zeer breed assortiment met een perfect vlambeeld.